Menu
Your Cart

ALPHA TRACKER X1

ALPHA TRACKER X1
ALPHA TRACKER X1
ALPHA TRACKER X1
ALPHA TRACKER X1
ALPHA TRACKER X1
ALPHA TRACKER X1
ALPHA TRACKER X1
ALPHA TRACKER X1
ALPHA TRACKER X1
ALPHA TRACKER X1
ALPHA TRACKER X1
ALPHA TRACKER X1
ALPHA TRACKER X1
100,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 100,00€
 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ
 • ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: X1

Διαθέσιμες Επιλογές

Καλάθι
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κολάρο GPS Tracker, Παρακολούθησης, Εκπαίδευσης και Φέρμας για κυνηγετικούς σκύλους, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα με εφαρμογή στα Ελληνικά.
Παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο εύκολα και αξιόπιστα τον σκύλο σας σε όλη τη διάρκεια του κυνηγιού. Με τη χρήση του κινητού σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζεται τη θέση του ζώου σας.
Το απόλυτο βοήθημα και εργαλείο για όσους αγαπούν το κυνήγι. Μια συσκευή σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Ελλάδα με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιητικά.
Κατασκευασμένο και δοκιμασμένο να αντέχει τις δύσκολες συνθήκες του κυνηγιού ιδιαίτερα ανθεκτικό στα χτυπήματα και 100% αδιάβροχο.
Το Alpha Tracker X1 λαμβάνει το στίγμα GPS μέσω δορυφόρου και μέσω δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μεταδίδει τα δεδομένα στην εφαρμογή.
Το Alpha Tracker X1 χρησιμοποιεί GLOBAL κάρτα sim επιλέγει το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ανεξάρτητα με ποιο χρησιμοποιείτε εσείς στο κινητό σας, για να μπορεί να εκπέμπει το στίγμα του. Ακόμα και στην περίπτωση που το κινητό σας δεν διαθέτει σήμα η συσκευή συνεχίζει αδιάκοπα την λειτουργία της και την εκπομπή του σήματός της.

 1. Ενημέρωση στίγματος το κολάρου στο χάρτη από 3, μέχρι 10 δευτερόλεπτα.
 2. 20 επίπεδα στατική διέγερση χωρίς περιορισμό στη απόσταση.
 3. 13 επίπεδα ήχους προειδοποίησης χωρίς περιορισμό στη απόσταση.
 4. Λειτουργία Beeper όταν ο σκύλος είναι σε φέρμα.
 5. Δημιουργία ομάδας με αλλά κολάρα για να μπορούν οι κυνηγοί να παρακολουθούν τα κολάρα μεταξύ τους.
 6. Πυξίδα που δείχνει σε ποία κατεύθυνση είναι το κολάρο και πόσα μέτρα.
 7. Αποθήκευση θέσης αυτοκινήτου για να μην χάνεται ο κυνηγός.
 8. Ένδειξη ταχύτητας για το πόσο τρέχει το σκυλί.
 9. Live Ομιλία στο κολάρο.
 10. Ιστορικό παρακολούθησης
 11. Ένδειξη επιπέδου μπαταρίας


Οι Λειτουργίες του κολάρου αναλυτικά

1. Λειτουργία στίγματος

 • Μέσω της εφαρμογής μπορεί να ρυθμιστεί για το κάθε πόσα δευτερόλεπτα να δίνει το στίγμα, μπορεί να ρυθμιστεί από 3 μέχρι 10 δευτερόλεπτα. Όσο ποιο αργά κάνει update το στίγμα η μπαταρία διαρκεί περισσότερο.

2. Στατική προειδοποίηση διέγερση

 • Διαθέτει 20 επίπεδα στατικού ηλεκτρισμού που μεταβάλλονται από μια μπάρα 0 έως 20 στην εφαρμογή. Δεν υπάρχει περιορισμό στην απόσταση που θα δοθεί η εντολή.

3. Ήχους προειδοποίησης

 • Μπορεί να γίνει αλλαγή έναν από τους είκοσι ήχους προειδοποίησης που διαθέτει μέσο της εφαρμογής.

4. Λειτουργία φέρμας

 • Ρύθµιση επιπέδου ευαισθησίας στην κίνηση: Μπορεί να ρυθμιστεί από 0 έως 40 επίπεδα ευαισθησία για το πόσο εύκολα θα αρχίσει να χτυπάει η φέρμα.
 • Ρύθµιση Δευτερολέπτων: Επιλογή λειτουργία από 1 μέχρι 20 δευτερόλεπτα από την στιγμή που ο σκύλος θα ξεκινάει να είναι σε φέρμα για να αρχίσει να χτυπάει το Beeper.
 • Όταν ο σκύλος είναι στην φέρμα υπάρχει προειδοποίηση στην εφαρμογή στο κινητό με δόνηση ή ήχο ή και τα δύο μαζί και ταυτόχρονα και το κολάρο κάνει ένα μικρό ήχο που ακούγετε περίπου στα 50 μέτρα για να μπορεί ο κυνηγός να καταλαβαίνει που είναι ο σκύλος.
 • Δυνατότητα μέσω της εφαρμογής να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιήσετε το ήχο της φέρμας στο κολάρο ενώ στο κινητό να υπάρχει η ειδοποίηση της φέρμας με ήχο ή δόνηση ή και τα δύο μαζί.

5. Δημιουργία ομάδας με αλλά κολάρα.

 • Δυνατότητα οι κυνηγοί να κάνουν ομάδα και να συνδέσουν τα κολάρα μεταξύ τους και να βλέπουν ο ένας το κολάρο του άλλο, καθώς και λειτουργία για του κυνηγούς να βλέπουν ένας τη θέση του άλλου στο χάρτη εκτός από τα κολάρα.

6. Λειτουργίας Πυξίδας

 • Στη Πυξίδα μπορεί ο κυνηγός να βλέπει προς ποια κατεύθυνση είναι τα κολάρα και πόσα μέτρα μακριά.

7. Αποθήκευση θέσης αυτοκινήτου.

 • Λειτουργιά για να μπορεί ο κυνηγός να αποθηκεύσει το σημείο που ξεκινάει το κυνήγι και μέσο της εφαρμογής δείχνει στην πυξίδα προς ποια κατεύθυνση και πόσα μέτρα βρίσκεται το αυτοκίνητο.

8. Ένδειξη ταχύτητας για το πόσο τρέχει το σκυλί.

 • Μέσα από την εφαρμογή μπορεί ο κυνηγός να βλέπει σε πραγματικό χρόνο με ποια ταχύτητα κινείται ο σκύλος.

9. Live Ομιλία στο κολάρο.

 • Μέσο της εφαρμογής πατώντας το κουμπί του μικροφώνου μπορεί ο κυνηγός να μιλήσει στο σκύλο σε πραγματικό χρόνο και να δώσει τις εντολές που θέλει.

10. Ιστορικό παρακολούθησης

 • Μέσω της εφαρμογής μπορεί ο κυνηγός να δει το ιστορικό μέχρι και 2 χρόνια

11.  Ένδειξη επιπέδου μπαταρίας.

 • Στη εφαρμογή μπορεί ο κυνηγός να βλέπει την ένδειξη με ποσοστό τοις εκατό % σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η μπαταρία.

 • Συσκευή Κολάρο
 • Η συσκευή AlphaTracker είναι μοναδική στην αγορά.
 • Λουράκι πλαστικό για το κολάρο
 • Υψηλής ποιότητας και design.
 • Βάση Φόρτισης
 • Φορτίστε τη συσκευή σας όπου κι αν βρίσκεστε.
 • Φορτιστής 3A Quick Charge 3.0 USB
 • Υποστηρίζει ταχεία φόρτιση.
 • Καλώδιο φόρτισης Type C
 • Νέου τύπου καλώδιο για γρήγορη φόρτιση.
 • Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά.


 • Δέκτης GNSS 72 καναλιών ευαισθησίας -167dBm.
 • Ακρίβεια θέσης 2.5 μέτρα.
 • Τεχνολογίες λήψης: GPS L1 C/A, SBAS L1 C/A, GLONASS L10F, Galileo E1B/C
 • 2G GSM/GPRS, dual-band, 85.6kbps DL multi-slot class 10 GPRS
 • Ασύρματη φόρτιση 4.5 Watt
 • Αδιάβροχο 100%
 • Μπαταρία 3000mAh
 • Βάρος 150 γραμμάρια

Βασικές Λειτουργίες


Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάσετε σε αρχείο το εγχειρίδιο χρήσης.

Κατέβασμα αρχείου

Σε ποια γλώσσα είναι η εφαρμογή?

Η εφαρμογή του Alpha Tracker είναι στα Ελληνικά και έχει σχεδιαστή να είναι εύκολη και κατανοητή. Η εφαρμογή προς το παρόν είναι μόνο για Android κινητά και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για IOS.

Χρειάζεται να αγοράσω κάρτα SIM για το κολάρο Alpha Tracker;

Το GPS AlphaTracker X1 περιέχει μια ενσωματωμένη κάρτα SIM που λειτουργεί σε όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα για να υπάρχει η καλύτερη κάλυψη δικτύου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε SIM για τη συσκευή σας. Προσοχή η κάρτα SIM απαγορεύεται να βγει το κολάρο, σε περίπτωση που η κάρτα βγει από το κολάρο ή τοποθετηθεί άλλη κάρτα τότε απενεργοποιείται και το κολάρο δεν ξανά δουλεύει.

Πώς μπορώ να αγοράσω ή να ανανεώσω ένα πακέτο συνδρομής;

Η ανανέωση συνδρομής μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την σελίδα μας. θα πρέπει να διαλέξετε ποιο πακέτο πρόγραμμα ανανέωσης θέλετε για 2 μήνες, 6 μήνες ή για 12 μήνες, να βάλετε το προϊόν στο καλάθι και στη συνέχεια να βάλετε τα στοιχεία σας και στο πεδίο που λέει SERIAL Κολάρου να γραφεί ο αριθμός του κολάρου που έχετε. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στην τράπεζα, ή μέσω Paypal.

Υπάρχουν υποχρεωτικά μακροχρόνια συμβόλαια χρήσης;

Όχι, μπορείτε να σταματήσετε ή να διακόψετε την υπηρεσία όποτε θέλετε. Οι χρήστες δεν υπογράφουν συμβόλαιο και όλες οι πληρωμές είναι προπληρωμές, ώστε οι χρήστες να μπορούν εάν επιθυμούν ανά πάσα στιγμή να διακόψουν την υπηρεσία, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Χρειάζεται σήμα κινητής τηλεφωνίας για να δουλέψει το κολάρο;

Ναι το κολάρο για να δουλέψει χρειάζεται να υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας και μπορεί να λειτουργήσει με όλα τα δίκτυα Cosmote, Vodafone, Wind ανάλογα με αυτό που έχει το καλύτερο σήμα.

Παίζει ρόλο ποιόν πάροχο κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώ;

Όχι, αλλά σημειώστε ότι θα πρέπει να διαθέτετε σύνδεση στο internet από το κινητό σας για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Alpha Tracker X1 ( Wi-Fi ή Mobile Data).

Γιατί το GPS Alpha Tracker απαιτεί ένα πρόγραμμα συνδρομής;

Το κολάρο GPS Alpha Tracker στέλνει και λαμβάνει συνεχώς δεδομένα μέσω τοπικών δικτύων, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε το κατοικίδιό σας σε πραγματικό χρόνο από το κινητό. Για να γίνει αυτό δυνατό, κάθε tracker είναι εξοπλισμένο με μια κάρτα Global κάρτα SIM η οποία έχει δεδομένα data παρόμοιες με αυτές του κινητού σας τηλεφώνου. Η εταιρεία μας χρεώνει μόνο μια μικρή συνδρομή για την κάλυψη αυτών των εξόδων.

Ποια είναι η απόσταση στην οποία λειτουργεί το Alpha Tracker X1;

Το GPS Alpha Tracker λειτουργεί σε οποιοδήποτε εύρος και δεν υπάρχει περιορισμό στην απόστασης, σε αντίθεση με άλλους τύπους συσκευών παρακολούθησης.

Χρειάζεται στο κινητό μου δεδομένα Data για να λειτουργήσει το κολάρο;

Για να λειτουργήσει η εφαρμογή του κολάρου στο κινητό σας ναι θα πρέπει να έχετε δεδομένα, τα δεδομένα που χρειάζονται για την λειτουργία είναι περίπου 5mb την ημέρα.

Πόσο διαρκεί η μπαταρία του κολάρου;

Ο χρόνος αυτονομίας του κολάρου εξαρτάται από το ανά πόσα δευτερόλεπτα έχει ρυθμιστεί να ανανεώνει στο στίγμα στο χάρτη. Για παράδειγμα, αν η ανανέωση έχει ρυθμιστεί στα 3 δευτερόλεπτα η μπαταρία θα διαρκέσει περίπου 25 ώρες συνεχούς λειτουργίας, ενώ αν έχει ρυθμιστεί στα 10 δευτερόλεπτα η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 35 ώρες.

Ποια είναι η εγγύηση για τον GPS Alpha Tracker X1;

Η εγγύηση για το κολάρο Alpha Tracker X1 είναι δύο χρόνια για την κολάρο και φορτιστή και ένα χρόνο για την μπαταρία και ισχύει από την ημερομηνία αγοράς. Η εγγύηση καλύπτει όλα τα τεχνικά μέρη τον συσκευών του κολάρου και την βάση φόρτισης.

Η εγγύηση δεν καλύπτεται σε περίπτωση παραβίασης ή άνοιγμα των συσκευών, απώλεια, κλοπή, σπάσιμο.

Σε ποιες άλλες χώρες μπορεί να λειτουργήσει το Alpha Tracker X1;

To κολάρο Alpha Tracker X1 μπορεί να λειτουργήσει σε όλες τις παρακάτω χώρες:

Αυστρία, Βέλγιο, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ (Ηνωμένο Βασίλειο), Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο.

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.